Blog

Hoe kiest u de beste autolening?

Weet u waar u op moet letten bij het kiezen van een goede autolening? Zo niet, dan gaan wij dat in dit artikel kort behandelen. Uiteraard moet u niet zonder een goede simulatie te hebben gedaan een autolening afsluiten. Simuleer de lening bij verschillende kredietverstrekkers en trek daarna pas een conclusie over wie u de beste autolening vindt hebben.

Begin bij het begin

De goedkoopste autolening kiezen is een vervolgstap op het kopen van een auto. Begin dus bij het belangrijkste, namelijk het kiezen van de auto zelf. Alleen al door de juiste auto te kiezen kunt u geld op zak houden. Kijk bij verschillende dealers. Als u precies weet wat voor auto u wilt, kijk dan goed rond of een zelfde auto niet elders goedkoper wordt aangeboden. Want een goedkopere auto betekent een goedkopere lening. En een goedkopere lening betekent automatisch weer lagere maandelijkse kosten.

Voor de laagste rentevoet kunt u vervolgens op onze hoofdpagina kijken en zien dat Alphacredit en Citibank een zeer lage rentevoet aanbieden. U weet inmiddels hoeveel geld u wilt lenen, dus u kunt nu bepalen voor welke looptijd u wilt lenen en vervolgens de lening simuleren. Zo eenvoudig is het. U ziet dan direct wat uw kosten zullen zijn.

Categorie: Informatie