Blog

Hoeveel kunt u lenen?

Niet elke kredietverstrekker zal even veel geld verstrekken, maar u kunt er wel vanuit gaan dan u bij elke kredietverstrekker minimaal 30.000 euro kunt lenen. Vaak is het hoger, maar dus niet overal. We weten niet wat voor auto u wilt gaan financieren, maar we weten wel dat u met 30.000 euro een heel eind kunt komen.

Andere factoren

Niet iedereen kan evenveel lenen, want daarvoor wordt ook gekeken naar uw financiële situatie. Als u niet in staat bent om elke maand genoeg geld over te houden om een lening van 30.000 euro te bekostigen zal een kredietverstrekker u een dergelijke lening ook niet verstrekken.

Daarnaast is het toch ook verstandig om de lening zo laag als mogelijk te houden. U kunt wel voor de allerduurste auto kiezen, maar houd er ook rekening mee dat u dan de komende jaren een flink bedrag zult moeten betalen voor de lening. Het is in deze dus niet alleen belangrijk om autoleningen te vergelijken, maar ook om auto’s te vergelijken. Als u dan vervolgens de goedkoopste autolening kunt koppelen aan een goed geprijsde auto, dan kunt u pas zeggen dat u een goede deal heeft gemaakt. Met enkel een goedkope autolening bent u er dus niet.

Categorie: Informatie