Blog

Voorwaarden autolening

Uiteraard worden er voorwaarden aan u gesteld alvorens u in aanmerking kunt komen voor een autolening. Er wordt redelijk streng gekeken naar uw aanvraag voor de lening, omdat het om een overeenkomst gaat voor meestal een aantal jaren. Het is dan aan de kredietverstrekker om te bekijken of ze u in staat achten om de komende jaren te kunnen blijven betalen voor de lening.

Inkomen

Uw inkomen is de allerbelangrijkste factor. Voor het grootste gedeelte wordt op basis hiervan bepaald of uw aanvraag wordt goedgekeurd of afgekeurd. Er kan namelijk op basis van uw inkomen een prima schatting worden gemaakt. Het inkomen is niet het enige waar naar gekeken wordt. U moet daarnaast ook woonachtig in België zijn en de minimale leeftijd van 18 jaar hebben.

Benodigde gegevens schatting autolening

Om een goede schatting te kunnen maken heeft de kredietverstrekker gegevens van u nodig. Zo willen zij onder andere een paar loonstrookjes van u zien om te kijken of u een stabiel inkomen heeft en daarnaast moet u zich natuurlijk kunnen identificeren. Ook is vaak een afschrift van uw bankgegevens gewenst.

Categorie: Informatie